• Consultanta

  Consultanta

  Orice proiect Titan Mar incepe cu alegerea pietrei – acesta este primul pas in realizarea unei arhitecturi elegante. Exista o paleta ampla de materiale, prelucrari, finisaje si culori care isi pot lasa amprenta in proiectul final.

  Calatoria clientului de-a lungul proiectului va tine intotdeauna cont de cativa factori importanti: revizitarea cataloagelor si revistelor de design si amenajari, prezentarea mostrelor si oferirea celor mai bune sugestii vor ajuta la creionarea fiecarui pas pana ce proiectul va ajunge in forma finala.

  Va invitam sa alegeti produsul dorit din gama de materiale aflate pe stoc in depozitele noastre sau puteti comanda piatra naturala pe masura imaginatiei.

  mai mult
 • Proiectare

  Proiectare

  Departamentul propriu de design si proiectare ofera clientilor nostri abordarea personalizata de care au nevoie, indiferent de exigente.

  Acest serviciu presupune consultanta, propuneri variate de design, solutii tehnice si proiecte complexe de stereotomie.

  Eleganta, flexibilitatea si rafinamentul din spatele fiecarui proiect se reflecta prin imbinarea cunostintelor de design cu cele pietrografice sau tehnice; sursa inspiratiei Titan Mar, piatra, ofera clientilor nostri posibilitatea de a face alegerile cele mai complexe.

  mai mult
 • Productie

  Productie

  Titan Mar detine utilaje, echipamente si dispozitive inglobate in tehnologie de ultima generatie care asigura prelucrarea si punerea in opera a pietrei naturale.

  Oferta de produse a companiei cuprinde elemente de decoratiuni interioare si exterioare, placaje, trepte, glafuri, blaturi si placari de seminee realizate atat din materiale romanesti extrase din carierele proprii, cat si dintr-o gama larga de materiale de import.

  Pentru realizarea proiectelor Titan Mar ofera prelucrari de suprafata, precum chituiri, buciardari, relustruiri, antiderapant rugos sau striat si prelucrari de canturi.

  mai mult
 • Film de prezentare pentru tehnologia Waterjet

  Tehnologia Waterjet

  Pentru a raspunde solicitarilor clientilor, Titan Mar a achizitionat echipamente ce folosesc tehnologii de ultima generatie, ce permit debitari cu jet de apa pentru intarsii din piatra naturala. Prin tehnologia waterjet se ofera solutii de complexitate ridicata a lucrarilor, fiind printre cele mai inovatoare metode de prelucrare a materialelor.
  Procesul este in esenta acelasi cu eroziunea apei in natura, dar foarte mult accelerat si concentrat. Taierea cu waterjet asigura debitarea materialului cu o acuratete de sub 0,1 mm/ml.
  Programarea masinii si controlul taierii se realizeaza cu ajutorul unui program informatic ce permite definirea unor forme variate, rezultand adevarate opere de arta.

  mai mult
 • Montaj

  Montaj

  Structura Departamentului de Montaj, foarte atent planificata si pusa la punct este organizata in santiere, fiecare dintre acestea fiind sub atenta indrumare si maiestrie a unui sef de santier inginer constructor.

  Managementul general al acestui tip de serviciu este responsabil cu gestionarea resurselor firmei alocate activitatilor de montaj si intretinere.

  Titan Mar executa montajul pietrei naturale prin procedee clasice, prin lipire cu adezivi din import, prin sisteme de prindere mecanica, dar clientii nostri pot opta si pentru intarsiile in piatra cu materiale precum alama sau inox.

  La final, fiecare proiect devine o opera de arta.

  mai mult
 • Mentenanta

  Mentenanta

  Pentru ca orice lucrare in piatra are nevoie de atentie si ingrijire in timp, Titan Mar ofera servicii de intretinere a suprafetelor placate cu piatra naturala: reconditionari, rectificari, slefuiri, lustruiri, ceruiri, cu utilizarea produselor specifice (detergenti, substante cristalizante, ceara lichida, lacuri, etc).

  La final, piatra isi recapata stralucirea, nobletea si farmecul.

  mai mult